Je mag al je emoties voelen! Als je goed voor ze zorgt zit je goed in je vel. Dan kunnen ze je helpen ontdekken wat belangrijk is voor jou.

An Michiels & Luc Descamps

Dit aanbod is nog in ontwikkeling

Voorlichting

Voor scholen en organisaties die meer willen leren over de sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen, hoe kinderen rouwen of wat speltherapie voor een kind kan betekenen heeft Praktijk Yvanka Hulsen een aanbod van voorlichtingen. Zo kan ik bij uw school of organisatie langskomen voor een presentatie over een van de genoemde thema’s of aanwezig zijn op een informatieavond om iets meer te vertellen.

Ik werk vanuit een cliƫnt centered benadering en voor een voorlichting betekent dat, dat ik veel interactie zoek met de aanwezigen en mijn presentatie aanpas aan uw behoeften. Het is geen statische presentatie waarbij ik praat en U luistert. Een presentatie of voorlichting slaagt naar mijn idee pas als iedereen, die dat wil, iets kan inbrengen.

Informatiepakketten
Gekoppeld aan een voorlichting biedt ik op maat gemaakte informatiepakketten aan. Deze pakketten kunnen in samenspraak met U samengesteld worden. In een informatiepakket zit o.a. een informatieboekje over het thema, flyers of folders om uit te delen, een poster, een overzicht van interessante links en literatuur, mogelijk een (prenten)boek.

Trainingen

Wanneer u graag meer – en specifiekere informatie wilt kunt U kiezen voor een training, die kan eventueel aansluiten op een voorlichting die ik ook geef. De bedoeling van de trainingen is om samen met U en uw team aan de slag te gaan met het verwerken van informatie op een praktische manier. Theorie wordt vertaald naar de praktijk en het team gaat samen oefenen met diverse werkvormen die passen bij het thema naar uw keuze (op het gebied van de ontwikkeling van kinderen, verlies- en rouw en speltherapie).

Lespakketten

Praktijk Yvanka Hulsen ontwikkelt een serie lespakketten over thema’s op het gebied van emoties, verlies- en rouw & Spel(therapie) die u kunt aanvragen voor uw school. Ik kom deze lessen bij u op school verzorgen.